zaterdag 17 juni 2017

Dinsdagavond 13 juni jl. ging de 11de  avondvierdaagse van Gasthuis Sint Jan de Deo van start. Deze werd geopend door Prins Tom de Meesterlijke, ja hij liep zelfs de eerste avond mee.
De weergoden waren de wandelaars gunstig gezind. Op de eerste, de tweede en de derde avond was het heerlijk wandelen met een zonnetje. Op de vierde avond was de wind onze begeleider maar prima wandelweer.

Bij de stempelpost kregen de wandelaars op de eerste avond drinken van de Albert Heijn aangeboden waarna het tempo direct hoger werd. Op woensdagavond was het nog iets warmer maar het enthousiasme van de wandelaars en begeleiders bleef groot. Men kreeg een heerlijke rol pepermunt dus heerlijk verfrist trok de wandel caravaan verder.

Op de derde dag was het tempo wat lager dan de avonden ervoor het was dan ook broeierig warm.  Voor de extra energie kregen de deelnemers van kaashandel Splithof een blokje kaas. Na binnenkomst was er hartige worst van slager Kees van de Velden om weer aan te sterken.
De laatste avond, ’s vrijdags werden de wandelaars getrakteerd op een heerlijk ijsje. Bij binnenkomst kregen alle deelnemers een medaille. Bloem & zo had voor elke deelnemer een mooie roos. Na binnenkomst was er hartige worst van slager Kees van de Velden om weer aan te sterken.

Cliënten, begeleiders en vrijwilligers kijken terug op vier geslaagde avonden. 
Gasthuis Sint Jan de Deo bedankt iedereen en vooral alle sponsoren ven verkeersregelaars en de EHBOpost Jeannette voor de medewerking aan dit prachtige evenement. 

De volgende fotoreportage is van de 4e dag. 

Foto's: Marcel Giebels


Zie de foto's